wielerkledingwinkel2

ساخت وبلاگ

De crash maakte een voortijdig einde aan Van Aerts debuut Tour en zijn wegseizoen, en heeft de start van zijn veldritcampagne estig vertraagd. Het is nog onduidelijk wanneer hij in staat zal zijn terug te keren naar competitieve actie.

Twee weken geleden reed Van Aert met Goedkope wielerkleding voor het eerst sinds de crash op een fiets toen hij 7,5 km ronddraaide op een e-bike in de buurt van zijn huis in Herentals. Die handeling markeerde het symbolische begin van de volgende fase van zijn langdurige revalidatie.

 

Voor zijn crash was Van Aert van plan zijn wegseizoen vroeg te beëindigen om zijn focus te verleggen naar veldrijden voor de winter. De drievoudige wereldkampioen erkende zondag echter dat het nog niet duidelijk is of hij in staat zal zijn om terug te keren naar actie tijdens de cyclo-cross campagne van deze winter. Laten we LottoNL-Jumbo fietskleding kopen om hem te steunen!

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 313 تاريخ : پنجشنبه 28 آذر 1398 ساعت: 20:24

Op 8 september 2019 eindigde de vijftiende etappe van Vuelta a España. In een zin om de vijftiende etappe te beschrijven, bestaat de 154,4 kilometer lange race uit vier bergen op het eerste niveau, zonder de piloten de kans te geven om te ademen.

 

Kuss met het Team Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding profiteerde absoluut van de laatste 500 meter. De 24-jarige Kuss vierde het met de fans langs de weg en stak zijn armen omhoog naar de vijfde fase van hun carrière. Roglic (Team Jumbo-Visma) haalde Valverde in om een ​​sprint te lanceren, een stap vooruit te zetten en zijn algehele scorevoordeel te consolideren, en Valverde verloor niet meer tijd. Na het einde van de etappe veranderde de totale score niet, maar de uitbreiding van het tijdsverschil gaf Roglic meer hoop om het kampioenschap te bereiken. Momenteel kan alleen de status van Valvede een gevecht zijn. Roglic bleef de rode Ronde van Spanje fietskleding houden en sprintte om voorop te blijven lopen. Momenteel is de staat van Roglic fel en kan bijna niemand concurreren. Wat Valverde kan doen, is alleen de tweede plaats in zijn totale score behouden.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 291 تاريخ : چهارشنبه 27 آذر 1398 ساعت: 20:26

Op 1 september 2019 eindigde de negende etappe van Vuelta a España. Lopez (ASTANA) nam de leiding in een geavanceerde aanval, maar verloor tijd met Higuita (EF Education First) in zware regen. Pogacar UAE reed 3 km alleen. Quintana (Movistar Team) tweede, zet de rode Goedkope wielerkleding op.

De totale lengte van deze etappe in Andorra is slechts 94,4 kilometer, de kilometerstand is korter en de starttijd van de competitie is later dan normaal, zodat het publiek de hele wedstrijd vanaf het begin van de competitie kan bekijken. Na de start van de race begon ik de helling te beklimmen in het stadium van het eren en voorspelde ook de moeilijkheid van de negende etappe.

 

2,5 km voor het einde van de race vanaf het begin van de aanval achter Quintana leidde snel het spel. Lopez, die werd getroffen door de crash, had een afnemende fysieke conditie en werd opgestegen door Roglic. Uiteindelijk won Pogacar, die pas 20 jaar oud is, het kampioenschap! Quintana werd tweede achter 23 seconden. Roglic en Valverd werden verdeeld in drie of vier fasen. Quintana stond bovenaan de totale scorelijst, trok de rode Ronde van Spanje fietskleding aan en de andere truien veranderden niet.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 276 تاريخ : سه شنبه 26 آذر 1398 ساعت: 20:29

De derde etappe is 188 kilometer lang. De chauffeurs die Goedkope wielerkleding dragen vertrekken vanuit Huguet City. De twee beklimmingen van het derde niveau in de tweede helft van de etappe zullen nog steeds veel variabelen naar de concurrentie brengen.

 

In de laatste 3 kilometer van de race begonnen de teams zich op te stellen en probeerden hun respectieve sprinters in een gunstige positie te brengen. In de laatste 2 kilometer maakte de grote groep een kleine bocht en ging de laatste vlakke wegsprint in. Het Sunweb-team liep voorop, achter hen stond de sprinttrein van het Trek-Segafredo-team. De laatste paar honderd meter verandert de situatie op het veld snel. Op dit moment sloeg Sam Bennett, die geen teamgenoten had, plotseling van de achterkant van het Trek-Segafredo-team. Sam Bennett won de derde etappe en won zijn eerste etappe in de Ronde van Spanje. Waarom kopen we Ronde van Spanje fietskleding niet om hem te ondersteunen?

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 314 تاريخ : پنجشنبه 21 آذر 1398 ساعت: 20:37

Team Jumbo-Visma besloot het teambudget te verhogen tot 20 miljoen euro om goede resultaten te behalen in de grote ring. Deze verhoogde investering zal vooamelijk worden gebruikt voor vloothervorming en de ondertekening van superster Tom Dumoulin. Tom Dumoulin speelt volgend seizoen in het Team Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding.

 

Team Jumbo-Visma zei dat ze eaar zullen streven om te winnen in de drie grote rondes (Giro d'Italia, Tour de France, La Vuelta), niet alleen de Tour de France-kampioen. De komst van Tom Dumoulin kan de kracht van het team aanzienlijk vergroten, wat een goede zaak is voor Team Jumbo-Visma, Team Jumbo-Visma heeft een grotere kans om de grote wedstrijd te winnen. We kijken uit naar Tom Dumoulin die Team Jumbo-Visma LottoNL-Jumbo fietskleding draagt om betere resultaten te behalen bij Team Jumbo-Visma.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 212 تاريخ : چهارشنبه 20 آذر 1398 ساعت: 21:19

Op 14 augustus 2019 werd de derde fase van Binckbanktour voltooid. Sam Bennett, gekleed in een Bora-Hansgrohe Goedkope wielerkleding, bleef in een hete staat en speelde een hattrick. De game ging door Lambrate's geboortestad Knesselare en de grote groep uitte opnieuw zijn verdriet op deze dag.

 

Er was een scherpe bocht 500 meter voor het einde van de wedstrijd. Iemand draaide zich niet om en stopte de grote groep achter zich, waardoor slechts enkele sprinters vooraan achterbleven om het laatste rechte stuk te betreden. Jasper Phillpsen werd voor het eerst een springplank voor Dylan Groenewegen en Sam Bennett. De twee mannen gingen van Jasper Phillpsen naar links en rechts en drukten bijna tegelijkertijd op de lijn. Slow-motion afspelen laat zien dat Sam Bennett een winnaar is, en zijn voordeel is alleen de breedte van een band. Sam Bennett, die Bora-Hansgrohe Bora-Hansgrohe fietskleding droeg, behield zijn sterke punten en bewees opnieuw zijn sterkte. Hij won de derde fase en werd de eerste coureur in de geschiedenis van Binckbanktour om de winning streak met drie wedstrijden te winnen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 234 تاريخ : دوشنبه 18 آذر 1398 ساعت: 20:08

Op 4 augustus 2019 eindigde de London Classic. Viviani (Team QUICK STEP) versloeg Bennett in de Bola Hansgrohe-trui. Won het kampioenschap Goedkope wielerkleding.

De grote groep had een golf van versnelling toen het Box Hill voor de laatste keer passeerde. Matthews was zeer actief en slaagde erin Ewan (Lotto-Soudal) achter zich te laten. De algemene moeilijkheidsgraad van het spel is echter beperkt. Het is nog steeds een grote groep van meer dan 100 mensen die de stad Londen binnenkomen en de eindsprint lanceren.

 

Een crash vond plaats in de laatste twee kilometer en ongeveer 30 chauffeurs vooraan ontsnapten. Viviani draaide zich om naar Buckingham Palace en sloeg comfortabel 150 meter voor de finish; terwijl Bennett de hele weg volgde, was de resterende tijd voor hem niet genoeg om de leiding te voltooien. Het was moeilijk voor andere coureurs om de snelheid van de twee bij te houden, en Morkov, die Viviani in het team leidde QUICK STEP Quick-Step Floors fietskleding, werd derde.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 181 تاريخ : يکشنبه 17 آذر 1398 ساعت: 21:42

Op 8 augustus 2019 eindigde de zesde etappe van de Tour de Pologne. In de vroege fase van het spel breken veel coureurs door de klimbaan. In de tweede ronde viel Maczynski opnieuw aan. Machinski pakte de meeste klimpunten en trok magenta Fietskleding Wielerkleding aan.

In de laatste ronde kwamen ook krachtigere coureurs naar voren. In de laatste 25 kilometer lanceerde Swift een solovlucht. Sivakov, Hindley en Vingegaard achtervolgden, overtroffen uiteindelijk de 6 km voor de finish en hielden de voorsprong van tien seconden naar de finish. Op de laatste 300 meter nam Vingegaard de leiding en drukte twee tegenstanders achter hem.

 

Vingegaard versloeg Sivakov en Hindley, die uitbrak en zijn overwinning scoorde in LottoNL-Jumbo Wielershirt om zijn eerste carrière te winnen. Ik kijk uit naar zijn vermogen om ons in de volgende game nog betere resultaten te brengen.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 220 تاريخ : شنبه 16 آذر 1398 ساعت: 23:10

Op 5 augustus 2019 eindigde de derde fase van het Poolse toeooi. Jacobsen, die als eerste de grens overschreed, werd gediskwalificeerd, maar werd vervolgens gediskwalificeerd wegens het overtreden van de regels. Ackermann met Goedkope wielerkleding won het podium. Lambrate crashte in het begin van het spel en stierf nadat hij naar het ziekenhuis was gestuurd voor behandeling. Hij was 22 jaar oud.

Toen de wedstrijd 48 kilometer werd gespeeld, trok Lambrate zich terug in de grote groep. Later rende Lambrate de weg uit. Lambrate stopte zijn hartslag en werd per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Kort daaa kondigde het plaatselijke ziekenhuis aan dat de redding ongeldig was.

 

De dood van Lambrate bereikte het einde. De prijsuitreiking werd geannuleerd en de scène verloor ook de gebruikelijke warme en enthousiaste sfeer. Lotto-Soudal werd hard geraakt en iedereen keerde terug naar de bus zonder een woord te zeggen na de wedstrijd. Ackermann die Bora-Hansgrohe droeg Bora-Hansgrohe fietskleding zei: "De resultaten van de wedstrijd zijn niet belangrijk. Ik hoop dat de familie van Lambrate zal zorgen."

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 183 تاريخ : جمعه 15 آذر 1398 ساعت: 21:33

Een crash vond plaats in de 13e etappe van de Tour de France op vrijdag 19 juli. Wout van Aert, die net de 10e etappe had gewonnen en een Jumbo-Visma Goedkope wielerkleding droeg, raakte gewond door een rechterbeen gevangen in een draaiend obstakel. Hij hechtte eerst de wond in Frankrijk door chirurgische reiniging en vervolgens overgebracht naar het Herental Hospital in België voor verdere behandeling. Nu Wout van Aert nog steeds niet in staat is om voor zichzelf te zorgen vanwege zijn verwondingen, hopen de behandelend arts Chrys en de medische staf van het team dat hij snel volledig zal herstellen.

 

Hoewel slechts 24 jaar oud, is Wout van Aert al aan zijn eerste show in de Tour de France begonnen en won hij in sommige etappes. Hij was stabiel in de Spring Classic, tweede in de E3 BinckBank Classic, derde in de Strade Bianche en zesde in de Milan-San Remo, maar het is niet duidelijk wanneer deze jonge Vlaming is en in hoeverre op de Jumbo- Visma Ronde van Frankrijk fietskleding opnieuw. Maar Wout van Aert is nog steeds voorzichtig optimistisch.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 196 تاريخ : يکشنبه 10 آذر 1398 ساعت: 21:49

Op 29 juli 2019 eindigde de eenentwintigste etappe van de Tour de France. BERNAL werd de eerste Tour de France-winnaar uit Colombia.

Volgens afspraak was de laatste etappe van de Tour de France een eretocht voordat hij de laatste cirkel betrad. Iedereen feliciteerde elkaar en het publiek verwelkomde de ruiters die de Goedkope wielerkleding droegen. Komend naar de laatste Champs Elysées, begon het spel te versnellen. Groenewegen en Ewan wachtten tot de laatste 100 meter voordat ze van beide kanten van de baan renden. Ewan's snelheid was aanzienlijk sneller dan die van Groenewegen, en hij won met succes de Champs Elysées. De drie etappes van het kampioenschap maakten de Australiër die voor het eerst aan de Tour de France deelnam de meest succesvolle sprinter van het toeooi.

 

BERNAL en Thomas dragen Ronde van Frankrijk fietskleding, rijden naast elkaar en begroeten elkaar bij de finish. De 22-jarige BERNAL werd de jongste winnaar van de geschiedenis van de Tour de France en de derde jongste kampioen. Hoewel Thomas zich niet heeft verdedigd, staat hij nog steeds op de tweede plaats. Kruijswijk als de derde plaats op het totale resultatenpodium.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 212 تاريخ : چهارشنبه 6 آذر 1398 ساعت: 21:45

Week 20: Albertville - Val Thorens 59,5 km Niemand kan de bergetappe voorspellen, het weer is de protagonist van de LP-strijd geworden. Beïnvloed door extreem weer, is de kilometerstand gekrompen tot minder dan de helft van het oorspronkelijke plan. De laatste HC-klimmer Val Thorens is nog steeds behouden. De bestuurders die Goedkope wielerkleding droegen, behaalden echter nog steeds uitstekende resultaten in deze wedstrijd.

NIBALI brak door en won het kampioenschap voor 12 km. Naarmate de game ten einde loopt, voelt NIBALI de nabijheid van de hoofdgroep, slaat hij beslist andere breakout-coureurs kapot en blijft de kloof ongeveer 40 seconden. Anderen probeerden de hoofdgroep te verlaten en eindigden in een mislukking.

 

NIBALI behield zijn voordeel tot het einde en bereikte het doel van de kampioen van de impactringfase. BERNAL behield de totale score en sloot het kampioenschap. Zolang BERNAL veilig in Parijs aankomt, wordt BERNAL met Ronde van Frankrijk fietskleding de derde jongste kampioen in de geschiedenis van de Tour de France.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 204 تاريخ : سه شنبه 5 آذر 1398 ساعت: 20:50

De vijftiende etappe van de Tour de France eindigde. De eerste helft van de competitie was rond de kampioen en de breakout-groep. Na tientallen kilometers screening vormden verschillende partijen chauffeurs uiteindelijk een 36-koppige breakout-groep. Het dragen van de Goedkope wielerkleding Simon Yates in de laatste 8 kilometer, opende gemakkelijk de tegenstander, de laatste solo, Simon Yates bleef aan het einde, won opnieuw de bergetappeoverwinning.

 

Simon Yates scoorde de tweede overwinning van de persoonlijke Tour. De totale scorelijst stijgt weer en Alaphlippe behoudt nog steeds het gele shirt wanneer ze tijd verliest. Alaphlippe is ongetwijfeld de grootste verrassing in het spel, we verwachten dat Alaphlippe zijn kampioenschap Ronde van Frankrijk fietskleding nex zal houden.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 211 تاريخ : دوشنبه 4 آذر 1398 ساعت: 21:05

De dertiende etappe van de Tour de France In deze competitie rijden 166 coureurs nog in Goedkope wielerkleding om de competitie voort te zetten .De wedstrijd is 27,2 kilometer in Pau-Pau, een persoonlijke tijdrit. De Tour de France van dit jaar heeft de coureurs goede resultaten opgeleverd in deze wedstrijd.

De wedstrijd kwam ten einde en het was de beurt aan de totale scoorders om de hete stoel uit te dagen, mensen hebben een goede prestatie en de scores liggen allemaal binnen de 36 punten.

 

De laatste verschijning van Alaphlippe, aangespoord door het gele overhemd, sneed de overwinning van de individuele tijdrit. Alaphlippe. Zijn doel is om een ​​1 minuut 12 seconden achterstand op Thomas onderhouden. In feite is hij niet alleen zijn doel bereikt, maar ook ver overtrof het - op de eerste manier om timing, hij onverwachts de eerste plaats Alaphlippe werd meer en meer dapper, en leidde de hele weg terug naar de finish en eindigde de wedstrijd met 35 punten Deze fase heeft een speciale betekenis honderd jaar ..! Later droeg de Franse bestuurder een Ronde van Frankrijk fietskleding met de houding van de winnaar. Er is echt geen betere herdenking dan deze.

wielerkledingwinkel2...
ما را در سایت wielerkledingwinkel2 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sfaf wielerkledingwinkel بازدید : 233 تاريخ : يکشنبه 3 آذر 1398 ساعت: 20:25